μέγεθος κειμένου    |  εκτύπωση  |  
Η συλλογή τίτλων συνεχίζεται πιθανότατα με το πιο μάγκικο πρωτάθλημα όλων των εποχών – Three-peat μέσα στον Ρέντη με 1-3 επί του ΟΣΦΠ χωρίς βασικό διαγώνιο
[συντάχθηκε από George στις 07-05-2017, 23:03]

Στο λεξικό από σήμερα δίπλα στο λήμμα «μάγκικο πρωτάθλημα» θα υπάρχει το τρίτο σερί πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα βόλλεϋ του Π.Α.Ο.Κ. με επικό διπλό μέσα στον Ρέντη με 1-3 ολοκληρώνοντας μια χρονιά στην οποία για λόγους ανωτέρας βίας έπαιξε χωρίς βασικό διαγώνιο με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τους ανθρώπους που γνωρίζουν το άθλημα.

Η ομάδα μας κατέκτησε το πρώτο σετ με 22-25 μεταφέροντας το άγχος στους ακριβοπληρωμένους παίκτες του ΟΣΦΠ. Στο 2ο σετ έγινε μεγάλη μάχη με τον ΟΣΦΠ να επικρατεί τελικά με 25-21. Το κομβικό 3ο σετ το κατέκτησε η ομάδα μας και πάλι με 22-25. Στο 4ο σετ το άγχος λύγισε τους πολυλογάδες τις προηγούμενες μέρες πετοσφαιριστές του ΟΣΦΠ και ο Δικέφαλος το κατέκτησε με την χαρακτηριστική άνεση που δείχνει το 14-25. Αν και σήμερα είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις διακριθέντες καθώς δεν υστέρησε κανείς, πρώτοι σε απόδοση μεταξύ ίσων ήταν οι Σαφράνοβιτς, Ντάντε και Τακουρίδης.

Οι πόντοι των θριαμβευτών τρις πρωταθλητών μας οι οποίοι χτίζουν πλέον αδιαμφισβήτητα αυτοκρατορία στο άθλημα ήταν: Π.Α.Ο.Κ. (Ελγκέτα): Τερζής 4 (2/2 επ, 2 μπλοκ), Σακόγλου 12 (11/18 επ, 1 μπλοκ), Ανδρεάδης 5 (3/7 επ, 2 μπλοκ), Τακουρίδης 12 (7/11 επ, 5 μπλοκ), Σαφράνοβιτς 18 (15/28 επ, 1 άσσος, 2 μπλοκ, 51% υπ - 37% άριστες), Ντάντε 23 (19/35 επ, 4 άσσοι, 44% υπ - 11% άριστες) / Γκαράς (λ, 30% υπ - 17% άριστες), Κωνσταντινίδης (λ), Πέτκοβιτς, Παντακίδης, Σωτηρίου 3 (3/4 επ)

Μετά το τέλος του ματς ακολούθησαν οι κλασσικές σκηνές διδάγματος ήθους από τους κλασσικούς επιστήμονες που δεν ξέρουν να χάνουν και εκτόξευσαν προς τους παίκτες του Π.Α.Ο.Κ. κροτίδες, μπουκάλια, καρέκλες και γενικά ότι έβρισκαν μπροστά τους. Δεν μας εξέπληξε κάτι, απλά θυμίζουμε ότι πριν 3 μέρες ο Π.Α.Ο.Κ. έχασε ευκαιρία στέψης στο Παλατάκι με 8.000 κόσμο και στο γήπεδο δεν έπεσε ούτε χαρτάκι προς τη μεριά των ερυθρολεύκων, αυτό νομίζουμε ότι τα λέει όλα. Και αν από τους επιστήμονες δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο η NOVA μας απογοήτευσε για άλλη μια φορά. Εν μέσω βροχής αντικειμένων προσπαθούσαν να πάρουν συνεντεύξεις από τους παίκτες του Π.Α.Ο.Κ. μην κάνοντας κάποια αναφορά σε αυτά που συνέβαιναν και προσπαθώντας μάλιστα ξεκάθαρα να τα συγκαλύψουν.

Πέρα από το μάγκικο πρωτάθλημα των παλικαριών του βόλλεϋ σήμερα προστέθηκε στην τροπαιοθήκη του Συλλόγου μας το καθιερωμένο πρωτάθλημα από τα κορίτσια του ποδοσφαίρου τα οποία έφτασαν αισίως τις 12 κατακτήσεις επικρατώντας με 1-0 των Ελπίδων Καρδίτσας. Συγχαρητήρια για άλλη μια χρονιά για την σπουδαία δουλειά που γίνεται σε αυτό το τμήμα.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!
newsletter

για να ενημερώνεστε για τα νέα μας στο e-mail σας