desktop version
   |  εκτύπωση  |  
Φέρτε να πιω, να ξημερωθώ, πωπωπωπω τι τσιμπούκι ήταν αυτό – Ο μεγάλος Π.Α.Ο.Κ. Κυπελλούχος για 4η φορά τα τελευταία 5 χρόνια – Εγκληματική Οργάνωση – Π.Α.Ο.Κ. 1 - 2
[συντάχθηκε από George στις 23-05-2021, 03:28]

Ο μεγάλος Π.Α.Ο.Κ. Κυπελλούχος για 8η φορά στην ιστορία του και τέταρτη τα τελευταία πέντε χρόνια επικρατώντας της Εγκληματικής Οργάνωσης με 2 – 1, στο ΟΑΚΑ ολοκληρώνοντας τον διήμερο εφιάλτη των απόγονων του στόλου που ξεκίνησε με την κατάληψη του κέντρου της χαβούζας μια μέρα νωρίτερα από τους κομμάντος του λαού του Π.Α.Ο.Κ..

Οι τελικοί ως γνωστόν δεν παίζονται, κερδίζονται και αν κάποιος το ξέρει καλά αυτό είναι ο τεράστιος Π.Α.Ο.Κ. που έκανε το 4/4 στους τελικούς που συμμετείχε τα τελευταία 5 χρόνια.

Λίγα πράγματα θα πούμε για τα αγωνιστικά σήμερα. Στο 26′ θα μπορούσαμε να είχαμε ανοίξει το σκορ όταν ο Ουάρντα πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Σφιντερσκι από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με δεύτερη κεφαλιά.

Στο 35′, ο Σβαμπ τσίμπησε έξυπνα την μπάλα εντός περιοχής, κέρδισε το πέναλτι από τον Εμβιλά, και ο Βιεϊρίνια με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 0-1 το οποίο έμελλε να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου με τους γαύρους να συνεχίζουν παραδόξως με 11 παίκτες καθώς το σίχαμα Χολέμπας που βαρούσε στο ψαχνό έμεινε ατιμώρητο από τον Μέκελι.

Στο 50’, οι απόγονοι του στόλου ισοφάρισαν όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και αδράνεια της άμυνας μας ο Εμβιλά βρέθηκε μόνος στη μικρή περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.

Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο κέρβερος Πασχαλάκης ο οποίος δεν επέτρεψε στην Εγκληματική Οργάνωση να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Στο 80’ μπήκε στο γήπεδο ο καραφλός επιβήτορας από την Τσεχία. Στο 84′ έστειλε την μπάλα άουτ με ψηλοκρεμαστό σουτ από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 85′ νικήθηκε από τον Σα σε τετ α τετ ώσπου στο 90′, μετά από μαγικό τακουνάκι του Ζίβκοβιτς, ο Κρμέντσικ επιτέλους ευστόχησε σε πλασέ κάνοντας το 1-2 και στέλνοντας τους εκατοντάδες χιλιάδες αδερφούς μας μαζί με εμάς στα Χανιά στα ουράνια καθώς ο Π.Α.Ο.Κ. είναι για 8η φορά στην ιστορία του και 4η σε 5 χρόνια Κυπελλούχος Ελλάδος.

Η συνέχεια γνωστή, ασπρόμαυρο γλέντι όπως το χθεσινό στην Ομόνοια, σε ΟΑΚΑ, Ελ. Βενιζέλος, αεροδρόμιο “Μακεδονία”, Λευκό Πύργο και the night is still young!

 

Και του χρόνου νταμπλούχοι ΠΑΟΚάρες μου...


Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!