desktop version
   |  εκτύπωση  |  
Μια χαμένη Κυριακή – Φουλ του rotation και ήττα – Π.Α.Ο.Κ. - Αστέρας Τρίπολης 0 – 1 – Επική σφαγή με δόλο και Χάρτινοι Κλέφτες – Π.Α.Ο.Κ. 87 – 81
[συντάχθηκε από George στις 17-05-2021, 01:21]

Μια από αυτές της Κυριακές που μπορεί να σου προσφέρει μόνο ο Ελληνικός αθλητισμός με τους υπέροχους Έλληνες διαιτητές του σε όλα τα αθλήματα βιώσαμε και πάλι σήμερα. Στο μπάσκετ αρχικά, το απόγευμα, το σίχαμα που ακούει στο όνομα Κορομηλάς αποφάσισε να κρίνει ποια ομάδα θα περάσει στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος καθώς πρέπει να ήταν ο μόνος άνθρωπος στην χώρα που δεν είδε το αντικανονικό κόψιμο στο lay up του Λαβ και μετέτρεψε το 83-81 στο τελικό 87 -81υπέρ της ΑΕΧ με το έτσι θέλω. Το ότι είχε δικαίωμα να πάει να δει τη φάση στο instant replay και δεν το έκανε αποδεικνύει τον ξεκάθαρο δόλο του.

Η ομάδα μας ήταν κακή στο πρώτο ημίχρονο καθώς αποσυντονίστηκε από το ατιμώρητο κατς της ΑΕΧ καθώς οι γκρίζοι λύκοι σφύριζαν με εντελώς άλλα κριτήρια και ο Π.Α.Ο.Κ. που δεν έπαιζε άμυνα εκτέλεσε 10 βολές λιγότερες από την αντίπαλο του και βρισκόταν 20 πόντους πίσω με την λήξη του ημιχρόνου. Με καθαρό μυαλό και υπέρβαση από όλη την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο ο Π.Α.Ο.Κ. έφτασε σε απόσταση βολής 32 δευτερόλεπτα πριν την λήξη αλλά όπως προείπαμε οι γκρίζοι λύκοι είχαν προαποφασίσει ποιος θα περάσει από το ζευγάρι.

Έτσι ολοκληρώθηκε μια πλήρως αξιοπρεπής σεζόν για τον μπασκετικό Π.Α.Ο.Κ. , το τέλος της οποίας τον βρήκε στην 5η θέση και ένα σουτ μακριά από τον τελικό Κυπέλλου ενώ παράλληλα προχώρησε ικανοποιητικά το νοικοκύρεμα της ομάδας. Ευχή όλων είναι τον επόμενο χρόνο η ομάδα να προοδεύσει κι άλλο αγωνιστικά, να παίξει Ευρώπη αν αυτό είναι εφικτό οικονομικά και να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πλήρη εξυγίανση της.

Λίγο αργότερα ζήσαμε να δούμε την ομάδα μας στο ποδόσφαιρο να μην κερδίζει ούτε ένα φάουλ σε ένα ολόκληρο ημίχρονο και σε συνδυασμό με το εκτεταμένο rotation και με το μυαλό που ήταν στον τελικό να οδηγείται σε ήττα με 1 – 0 από τον Αστέρα Τρίπολης για να ολοκληρωθεί μια κακή σεζόν με τον Π.Α.Ο.Κ. να τερματίζει δεύτερος, 26 ολόκληρους βαθμούς πίσω από τον πρώτο, γεγονός που καταδεικνύει την αποτυχημένη πορεία του στη διοργάνωση.

Στα του ματς, το οποίο έλαβε χώρα σε άκρως αργό τέμπο, ο Π.Α.Ο.Κ. δημιούργησε δυο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει με Σβαμπ και Τζόλη στο 10’ και στο 12’, αλλά ο Τσιφτσής απέκρουσε και τα δύο σουτ με το δεύτερο να έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Σαν να μην έφτανε το ότι δεν βρήκε το γκολ η ομάδα μας, χωρίς να απειληθεί καθόλου, ο Σβαμπ υπέπεσε σε πλήρως αχρείαστο πέναλτι στον Γκόμεζ, ο Πασχαλάκης απέκρουσε αλλά δόθηκε επανάληψη στην οποία ο Πασχαλάκης νικήθηκε από τον Γκόμεζ παρά το ότι διάλεξε την σωστή γωνία με το ημίχρονο να λήγει με 0-1 καθώς το γυριστό σουτ του Βαρέλα στο 43’ ήταν αδύναμο και κατέληξε στην αγκαλιά του Τσιφτσή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε ακόμα περισσότερο και αφού ο γίγαντας Τζοβάρας αρνήθηκε ένα πέναλτι σε χέρι αμυντικού της Τρίπολης στο 88’, στο επόμενο λεπτό μια κεφαλιά του Ουάρντα έφυγε ελάχιστα άουτ, κι αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία του ματς που τέλειωσε με σκορ 0-1.

Ακολουθεί το Σάββατο στις 21:00 ο τελικός του ΟΑΚΑ απέναντι στην Εγκληματική Οργάνωση, η τελευταία ευκαιρία της ομάδας ώστε να μην θεωρηθεί πλήρως αποτυχημένη η φετινή σεζόν.


Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!