desktop version
   |  εκτύπωση  |  
Ήττα με εκτεταμένο rotation – Εγκληματική Οργάνωση – Π.Α.Ο.Κ. 1 – 0
[συντάχθηκε από George στις 13-05-2021, 00:47]

Ο Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος παρατάχθηκε στο τηγάνι με εκτεταμένο rotation ελέω της κούρασης των συνεχόμενων αγώνων και των τραυματισμών αλλά και εν όψει τελικού, ηττήθηκε 1-0 από την υπερπλήρη Εγκληματική Οργάνωση σε ένα ματς, δυστυχώς, διαδικαστικού χαρακτήρα.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και με καλό ρυθμό στο ξεκίνημά του, με τον Π.Α.Ο.Κ. στο 4′ να χάνει σπουδαία διπλή ευκαιρία όταν ο Κρμέντσικ μετά από παράλληλη συρτή σέντρα του Τζόλη νικήθηκε από τον Σα, ενώ στην επαναφορά το σουτ του Λύρατζη έφυγε άουτ. Και η δεύτερη σπουδαία φάση του αγώνα ήταν για τον Δικέφαλο όταν μετά από σέντρα του Μπαμπά από αριστερά ο Τζόλης πρόλαβε τον Σα, πλάσαρε άουτ και ανετράπη από τον γκολκίπερ των απόγονων του στόλου με τον Φωτιά να μας θυμίζει σε αυτή τη φάση άλλα και σε όλο το ματς γιατί Έλληνες διαιτητές πρέπει να σφυρίζουν μόνο σε φιλικά ενώ την ίδια ώρα ο VARίστας πετούσε αετό. Η Ε.Ο. εμφανίστηκε στο ματς στο 22’ όταν το σουτ του Καμαρά έδιωξε σε κόρνερ ο Πασχαλάκης και στο 32′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν ο Ελ Αραμπί βρήκε με κάθετη πάσα τον Μασούρα και ο τελευταίος με πλασέ στη γωνία έκανε το 1-0. Στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στο 39′ ήρθε και ένα δοκάρι σε σέντρα-σουτ του Ανδρούτσου με το ημίχρονο να λήγει με το σκορ στο 1 -0.

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος καταγράφηκε στο 54’ όταν η εκτέλεση φάουλ του Μιχαηλίδη κατέληξε άουτ με την ομάδα της Τρούμπας να έχει δύο καλές ευκαιρίες με Μπρούμα μετά από λάθος του Μιχάι και Φορτούνη και το ματς να τελειώνει με 1 – 0 την ώρα που έξω από το τηγάνι, για άλλη μια φορά, αποδεικνυόταν ότι οι Νόμοι σε αυτή την χώρα ισχύουν για όλους πλην των απογόνων του στόλου.

Ακολουθεί την Κυριακή στις 19:30 ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

Σε άλλα νέα, αύριο στις 20:00 στο Παλατάκι ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. καλείται να ισοφαρίσει την σειρά των play off απέναντι στην ΑΕΧ από την οποία ηττήθηκε την Τρίτη εξαιτίας του Μεϊκον που ξεκωλώθηκε και τα έβαζε από το σπίτι του.

Τέλος, να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας για άλλη μια φορά στα κορίτσια του γυναικείου χάντμπολ για την πανάξια κατάκτηση του κυπέλλου τη Δευτέρα ενώ περιμένουμε από αυτές και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!