desktop version
   |  εκτύπωση  |  
Μαϊος, ο μήνας που ξεφουσκώνουν τα @@ μας από το ετήσιο πρήξιμο των ερπετών – Π.Α.Ο.Κ. - Πουτάνες του πρεζέμπορα Οσίας Ξένης 2 – 0 – Νίκες παντού για την ΠΑΟΚάρα το Σ/Κ
[συντάχθηκε από George στις 10-05-2021, 01:02]

Το ετήσιο, άνευ λόγου, πρήξιμο των @@ μας από τις πουτάνες του πρεζέμπορα στην πόλη έλαβε τέλος σήμερα σε μια σεμνή τελετή στο γήπεδο της Τούμπας όπου ο άτιτλος για 51 and counting χρόνια αντίπαλος μας έφυγε με ένα τιμητικό 2 – 0 στην πλάτη ελέω διαιτητή που αρνήθηκε να δώσει 2 πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και να αποβάλει τον Μπρούνο Γκάμα για δολοφονικό μαρκάρισμα.

Το ματς ξεκίνησε και διεξήχθη συνολικά σε αργό τέμπο, με τον Π.Α.Ο.Κ. να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο μετά το το πρώτο τέταρτο και πρωταγωνιστή τον Λευκορώσο διαιτητή Κουμπάλκοφ ο οποίος στο 20′ και στο 25′ αρνήθηκε να υποδείξει πέναλτι σε ανατροπές των Ουάρντα και Βαρέλα. Η τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου σημειώθηκε στο 27’ όταν ο Βιερίνια εκτέλεσε πανέξυπνα ψηλοκρεμάστα ένα φάουλ το οποίο απέκρουσε με δυσκολία με το ένα χέρι ο Κουέστα με το 0-0 να αποτελεί το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια φάση διαρκείας για την ομάδα μας με πρωταγωνιστή τον Σφιντέρσκι ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει σε δύο χρόνους, ενώ στο 50′ ένα αδύναμο σουτ του Γκάμα δεν ανησύχησε τον Πασχαλάκη για να φτάσουμε στο 54’ όταν το προαναφερόμενο πουτανογέννημα έκανε σκληρό φάουλ στον Βιεϊρίνια πατώντας τον στον αστράγαλο με τις τάπες κι ο Κουλμπάκοφ αρκέστηκε στην κίτρινη κάρτα την ίδια ώρα που ο γαμημένος VARίστας μόλις είχε καταναλώσει τα πιτόγυρα του και την είχε πέσει για σιέστα. Στο 66’ όμως, παρόλο που το σίχαμα με την σφυρίχτρα συνέχισε να πετάει αετό σε πάτημα του Σάσα στον Κρμέντσικ, ο VARίστας ξύπνησε, τον κάλεσε να δει τη φάση και έστω και στην τρίτη περίπτωση υπέδειξε το πέναλτι με τον Σβαμπ να ευστοχεί παρά την κακή εκτέλεση και να γράφει το 1 – 0. Από εκείνο το σημείο και μετά το ματς άνοιξε σχετικά με το σουτ του Μάνου να αποκρούεται από τον Πασχαλάκη στο 80’ και την μεγαλύτερη φάση να είναι και πάλι για τον Δικέφαλο όταν στο 81’ ο Κρμέντσικ βρέθηκε τετ α τετ με τον Κουέστα αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του ερπετού. Η σεμνή τελετή στην Τούμπα έλαβε τέλος στο 91′ όταν ο Μουργκ έκλεψε τη μπάλα ψηλά, ο Μιχάι έδωσε την ασίστ και ο Ζίβκοβιτς με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αποψινής αναμέτρησης κλειδώνοντας τη 2η θέση για την ομάδα μας η οποία σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θεωρείται επιτυχία εφόσον δεν ήταν αποτέλεσμα σκληρού πρωταθλητισμού μέχρι και τις τελευταίες αγωνιστικές.

Ακολουθεί την Τετάρτη στις 19:30 ο αγώνας απέναντι στο μητρικό σωματείο των σημερινών αντιπάλων μας στο τηγάνι πέριξ της Τρούμπας.

Νίκες σε όλα τα αθλήματα για την ΠΑΟΚάρα μας αυτό το Σ/Κ με προεξέχουσα τη νίκη στον ημιτελικό κυπέλλου των κοριτσιών μας του χάντμπολ επί της Ν. Ιωνίας με 30-25 στην παράταση, την οποία παρακολουθήσαμε μέσω του καναλιού της ομοσπονδίας (ΟΧΕ) σε μια εμετική μετάδοση σε σχόλιο Ιατρούδη, στην οποία νόμιζες ότι η Ν. Ιωνία έπαιζε με κάποια ομάδα του εξωτερικού. Αύριο απέναντι στη Βέροια στις 20:15 τα κορίτσια μας θα αγωνιστούν για να φέρουν μια ακόμα κούπα στον Πύργο τον Λευκό.

Νίκη και τρίτη θέση στην τελική κατάταξη για τα κορίτσια μας του μπάσκετ που επικράτησαν εκτός έδρας με 63-53 του ΕΦΑΟ Ζωγράφου που έκλεισαν με αυτόν τον τρόπο μια επιτυχημένη σεζόν. Εξάσφαιρες οι μόνιμες πρωταθλήτριες μας του γυναικείου ποδοσφαίρου οι οποίες το απόγευμα γάζωσαν με έξι γκολ (6-0) τα Γιάννενα στο δρόμο για ένα ακόμα πρωτάθλημα ενώ μια μέρα νωρίτερα το αντρικό χάντμπολ είχε επιβληθεί εντός έδρας του Φίλιππου Βέροιας με 29 -25.

Υ.Γ.: Καλό αφανισμό να ευχηθούμε στον υψηλόσωμο δικηγόρο και την κομπλεξική ομάδα του και μια υπενθύμιση ότι κάθε φορά που πιάνει στο γαμημένο βρωμόστομα του τον Π.Α.Ο.Κ. θα πέφτει κατηγορία.


Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!