desktop version
   |  εκτύπωση  |  
Η συνήθεια που έγινε λατρεία – ΑΕΧ – Π.Α.Ο.Κ. 1 – 2
[συντάχθηκε από George στις 06-05-2021, 02:24]

Έξι μέρες μακριά από την αγαπημένη μας ΑΕΧ ήταν πολλές και έτσι σήμερα της ξαναδείξαμε την αγάπη μας, αυτή την φορά στο σπίτι της με ένα άνετο πέρασμα με 2-1.

Ο Π.Α.Ο.Κ. ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι μέχρι να προσαρμοστεί στην πίεση ψηλά της ΑΕΧ, η οποία όμως ήταν ακίνδυνη. Αντίθετα, σε μια αντεπίθεση, η ομάδα μας στο 11′ θα μπορούσε να είχε προηγηθεί αν ο Κρμέντσικ είχε σπάσει σωστά την μπάλα στον αμαρκάριστο Μουργκ. 19 λεπτά αργότερα ο Σβαμπ βρήκε τον Κρμέντσικ στην μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου, το πλασέ όμως του τελευταίου αποκρούστηκε από τον Αθανασιάδη και στην επαναφορά ο Τσέχος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Η καλύτερη στιγμή για τους χάρτινους ήρθε από ένα λάθος του Μουργκ στο 42′ το οποίο έφερε τον Γαλανόπουλο σε θέση βολής με τον Πασχαλάκη να έχει την απάντηση και το 0-0 να αποτελεί το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον Π.Α.Ο.Κ. όταν στο 47’ ο Ζίβκοβιτς έκανε υπέροχη κάθετη πάσα στον Ουάρντα που μόλις είχε περάσει στο ματς και ο τελευταίος βρήκε τον Κρμέντσικ ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ αυτή τη φορά έγραψε το 0-1.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Ζίβκοβιτς και πάλι έδωσε στον Ουάρντα, αυτός στον Κρμέντσικ, ο οποίος ανατράπηκε από τον Λόπεζ και κέρδισε πέναλτι την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Σβαμπ κάνοντας το 0-2 στον 50′. Στο 57′ ο Ροντρίγκο με ωραίο σουτ παραλίγο να τριπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας μας ενώ στο 72′ ο αμαρκάριστος Ζίβκοβιτς, από θέση τετ α τετ, έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ για να φτάσουμε στο 90’ όπου σε μια φάση που υπάρχει πάτημα του Τσιγγάρα το οποίο ήταν τόσο σημαντικό που προκάλεσε την πτώση του Κρίστιτσιτς μετά από δευτερόλεπτα ως πυροβολημένου και στην οποία δεν φαίνεται από καμία κάμερα αν το αρχικό μαρκάρισμα πριν το άλμα του χάρτινου απατεώνα ήταν εντός ή εκτός περιοχής VARίστας και κοράκι έδειξαν ελαφρά την καρδία το σημείο του πέναλτι (όπως ελαφρά την καρδία είχαν ακυρώσει γκολ του Κρμέντσικ στην Τρίπολη λίγο καιρό νωρίτερα χωρίς να υπάρχει η κατάλληλη λήψη) το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τάνκοβιτς σημειώνοντας το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του σημερινού ματς μιας και το σουτ από θέση τετ α τετ του Τζόλη στις καθυστερήσεις αποκρούστηκε από τον Αθανασιάδη.

Ακολουθεί την Κυριακή στις 15:00 (!!) ο αγώνας με το ερπετό (το οποίο σήμερα δεν κατάφερε να κερδίσει σε στημένο ματς το αφεντικό του τον γαύρο που κατέβηκε με τα τρίτα) στην Τούμπα

Με νίκες συνέχισαν και τα υπόλοιπα τμήματα της ΠΑΟΚάρας μας τα οποία είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, το γυναικείο μπάσκετ επικράτησε εκτός έδρας του ΠΑΣ Γιάννενα με 64 – 49 ενώ οι μόνιμες πρωταθλήτριες μας του γυναικείου ποδοσφαίρου πέρασαν για πλάκα από τις ονειρευόμενες υψηλές πτήσεις γυναίκες του Αγροτικού Αστέρα με 3-0.

 

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!