desktop version
   |  εκτύπωση  |  
ΠΑΟΚάρα φέρε μας το κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό – Π.Α.Ο.Κ. - (Μακάρι να είχε μετρήσει)ΑΕΧ 2 – 1
[συντάχθηκε από George στις 30-04-2021, 01:37]

Για 4η φορά τα τελευταία 5 χρόνια ο μεγάλος Π.Α.Ο.Κ. βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου διεκδικώντας το 8ο τρόπαιο του στη διοργάνωση με αντίπαλο την Εγκληματική Οργάνωση μιας και αυτή τη φορά οι χάρτινοι πελάτες μας έλαχαν στον ημιτελικό και πήραν αυτό που παίρνουν παραδοσιακά καθώς σήμερα νικήθηκαν για 2η φορά στα 2 ματς των ημιτελικών με 2-1 αυτή τη φορά.

Η ομάδα μας ξεκίνησε καλύτερα το ματς κι έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Σφιντέρσκι μόλις στο πρώτο λεπτό, όταν ο Πολωνός βρέθηκε μέσα στην περιοχή από πλάγια θέση αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει για να φτάσουμε στο 25′ όταν μετά από σέντρα του Ροντρίγκο ο Ουάρντα βρέθηκε μόνος απέναντι στον Τσιντώτα αλλά νικήθηκε από τον Έλληνα τερματοφύλακα και στην επαναφορά της μπάλας ο Σφιντέρσκι σούταρε αδύναμα πάνω στον πεσμένο χάρτινο γκολκίπερ χάνοντας ίσως την μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου. Η επόμενη και τελευταία σπουδαία ευκαιρία για τον Π.Α.Ο.Κ. στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 35′ όταν ο Ουάρντα βρέθηκε σε καλή θέση εντός περιοχής αλλά προτίμησε τη σέντρα στον Σφιντέρσκι από το σουτ και ο Πολωνός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ με το πρώτο μέρος να μένει στο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με ευκαιρία για την ομάδα μας όταν στο 46′ ο Σβαμπ με σέντρα-σουτ λίγο έλειψε να βρει δίχτυα ενώ στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Αουγκούστο κατέληξε κόρνερ μετά από κόντρα για να φτάσουμε στο 61′ όταν ο Σφιντέρσκι κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γαλανόπουλου, αλλά η εκτέλεση του Βιεϊρίνια βρήκε στο δοκάρι και σαν να μην έφτανε αυτό στην πρώτη της ευκαιρία η ΑΕΧ σκόραρε καθώς στο 70′, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Γαλανόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-1 ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Στο 84′ όμως, ο Μπάμπα βρήκε με εκπληκτική πάσα τον Κρμέντσικ στην πλάτη της άμυνας των χάρτινων και ο Τσέχος με δυνατό σουτ έκανε το 1-1. Το κερασάκι στην τούρτα της αποψινής πρόκρισης έβαλε ο Ζίβκοβιτς στο 96′ όταν μετά από κλέψιμο της μπάλας από λάθος του Μιτάι, ο Σέρβος είδε τον Τσιντώτα εκτός θέσης και με αριστουργηματικό πλασέ από 40 μέτρα έγραψε το 2-1 το οποίο αποτέλεσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ο τελικός της διοργάνωσης απέναντι στην Εγκληματική Οργάνωση έχει οριστεί για ακόμα μια χρονιά στο ΟΑΚΑ στις 22 Μαΐου ενώ η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μας είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη στις 5 του Μάη στις 21:30 και πάλι με τους χάρτινους στην έδρα του τελικού αυτή τη φορά.

Υ.Γ.: Καλή Ανάσταση σε όλα τα ΠΑΟΚτσάκια του πλανήτη τα οποία θα γευτούν τον οβελία και θα πιούνε τις ρετσίνες τους με λίγο μεγαλύτερη όρεξη χάρη και στο αποψινό αποτέλεσμα.

Υ.Γ.2: Σήμερα έγινε το αυτονόητο, οφείλουν όλοι να τελειώσουν τη δουλειά στις 22 του Μάη

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!