desktop version
   |  εκτύπωση  |  
Σε ένα ματς που ξεχάστηκε ήδη Π.Α.Ο.Κ. - Βάζελος 0 – 0 ελέω Γκεστράνιους και VAR που έπνιξαν πέναλτι υπέρ της ομάδας μας στο 95’
[συντάχθηκε από George στις 25-04-2021, 23:53]

Σε ένα ματς το οποίο ξεχάστηκε ήδη, Π.Α.Ο.Κ. και Βάζελος έμειναν στο 0 – 0 ελέω Γκεστράνιους και VAR που έπνιξαν πέναλτι υπέρ της ομάδας μας στο 95’.

Η ομάδα μας, προερχόμενη από τα δύο ματς με γαύρο και ερπετό και 4 μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τους χάρτινους, έχοντας αρκετές ελλείψεις αλλά και πραγματοποιώντας ένα, έστω περιορισμένο, rotation κινήθηκε σε χαμηλό τέμπο σε όλο το ματς όντας πάντως καλύτερη από τον αντίπαλο της απειλώντας αρχικά στο 13′ όταν ο Σφιντέρσκι βρέθηκε απέναντι στον Διούδη αλλά πλάσαρε αδύναμα ενώ και πάλι ο πορτιέρε του βάζελου ήταν αυτός που πρόλαβε με έξοδο τον Τζόλη πριν εκτελέσει. Στο 25′ ο Ελ Καντουρί δοκίμασε να αιφνιδιάσει τον Διούδη με ωραίο σουτ στη γωνία αλλά ο Έλληνας τερματοφύλακας απέκρουσε με διπλή προσπάθεια, ενώ στο 43′ ο Ελ Καντουρί και πάλι γλίστρησε σε τετ α τετ με τον Διούδη με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο ίδιο τέμπο κινήθηκε ο αγώνας και στο δεύτερο ημίχρονο με τον βάζελο να έχει μεγαλύτερη κατοχή αυτή τη φορά και μελανό σημείο την αποχώρηση του Ελ Καντουρί με τραυματισμό στο 65’. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τόσο κακό που η πρώτη σημαντική ευκαιρία συνολικά καταγράφηκε για την ομάδα μας στο 88’ όταν η κεφαλιά του Σβαμπ κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων ενώ ίδια ακριβώς τύχη είχε το πλασέ του Κρμέντσικ από καλή θέση εντός περιοχής, για να φτάσουμε στο 95’ όταν ο αληταράς Φιλανδός και ο VARιστας που τον συνόδευε αρνήθηκαν καθαρό πέναλτι στον Δικέφαλο καθώς ο Κρμέντσικ τσίμπησε την μπάλα εντός περιοχής και ανατράπηκε από τον Βέλεθ. Σαν να μην έφτανε αυτό, στην αντεπίθεση ο βάζελος έβγαλε τη μοναδική του ευκαιρία σε όλο το ματς με τον Πασχαλάκη να αποκρούει το σουτ του Καρλίτος και τον Λάμπρου να απομακρύνει προ του Ενγκμπακοτό και το 0 – 0 να παραμένει ως το τελικό αποτέλεσμα του ματς.

Αυτό που ακολούθησε του αγώνα επικοινωνιακά ήταν ένα ακόμα δείγμα του σε τι μπουρδελοχώρα ζούμε. Άναρθρες κραυγές από βάζελους και ΜΜΕ για μια κακή εφαρμογή του πλεονεκτήματος από αυτό το πράγμα που παρίστανε τον διαιτητή σήμερα και θάψιμο της φάσης του καθαρού πέναλτι στον Κρμέντσικ για να μας υπενθυμίσουν ότι ζούμε στην χώρα της πουστιάς.

Ακολουθεί την Μ. Πέμπτη στις 19:00 ο δεύτερος ημιτελικός Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΧ στην Τούμπα.

Στα υπόλοιπα αθλήματα στα οποία υπήρχε αγωνιστική δράση για την ΠΑΟΚάρα μας νίκες είχαμε για το γυναικείο χάντμπολ που επικράτησε με 31 – 16 του Πανοράματος και προκρίθηκε στο final 4 του Κυπέλλου καθώς και για το γυναικείο ποδόσφαιρο που επιβλήθηκε εκτός έδρας της τοπικής ομάδας στη Δράμα με 3 – 0 ενώ την ήττα με σφαγή γνώρισε το τμήμα του γυναικείου μπάσκετ με 70-63 στο Παλατάκι από το μόρφωμα του Ελληνικου/ΟΣΦΠ το οποίο κατά την προσφιλή του συνήθεια κατέβηκε στο παρκέ με 8 παίκτες.

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!