desktop version
   |  εκτύπωση  |  
Τρεις μέρες μετά τα αφεντικά τους ήταν σειρά και του παραρτήματος για ασπρόμαυρη πούτσα – Γαύρος Οσίας Ξένης – Π.Α.Ο.Κ. 0 – 1
[συντάχθηκε από George στις 22-04-2021, 01:29]

Είναι σπάνιο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο μέσα σε τρεις μέρες μια ομάδα να κερδίζει έναν σύλλογο και το παράρτημα του αλλά η μοίρα επεφύλασσε στον Π.Α.Ο.Κ. να το κάνει και αυτό κερδίζοντας και τον γαύρο Οσίας Ξένης με 1-0 στην σκουληκοφωλιά λίγες μέρες μετά τη νίκη επί του γνήσιου γαύρου.

Ο Δικέφαλος μπήκε καλύτερα στο γήπεδο από τον αντίπαλο του και ευτύχησε να σκοράρει στο 6′ όταν μετά από ωραία συνεργασία και τελική πάσα του Σφιντέρσκι ο Σβαμπ από κοντά έκανε το 0-1. Στη συνέχεια, μια κεφαλιά του Μπερτόγλιο στο 13′ από στημένη φάση κατέληξε στον Πασχαλάκη για να φτάσουμε στο 44′ όταν ο Σφιντέρσκι έβγαλε τον Ελ Καντουρί στον κενό χώρο με τον τελευταίο να κάνει σκαφτό πλασέ αλλά να βλέπει τον Κουέστα με τα ακροδάχτυλα να διώχνει σε κόρνερ και το 0-1 να αποτελεί το σκορ του ημιχρόνου.

Σε ένα ισορροπημένο δεύτερο ημίχρονο η πρώτη ευκαιρία ήταν για την ομάδα μας στο 62′ όταν ο Ελ Καντουρί έκανε τη σέντρα, ο Σβαμπ κατέβασε την μπάλα αλλά σούταρε ψηλά άουτ ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για να ολοκληρωθεί η σεμνή τελετή όταν ξανά ο Ελ Καντουρί σέντραρε και ο Ζίβκοβιτς βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Κουέστα αλλά ο πιανόλας με τον γαύρο απέκρουσε ενστικτωδώς. Στο 86’ το πουτανόπαιδο που έστειλε η Αγγλίδα πουτάνα έχοντας παίξει προφανώς αποβολή παίκτη του Π.Α.Ο.Κ. ανακάλυψε 2η κίτρινη κάρτα στον Ουάρντα τον οποίο είχε κιτρινίσει δύο λεπτά νωρίτερα και μας άφησε με το έτσι θέλω με 10 παίκτες για να βρει το ερπετό την μοναδική του ευκαιρία στο ματς στο 91’ όταν ο Μπερτόγλιο βρέθηκε απέναντι από τον Πασχαλάκη μετά από σέντρα με τον γκολκίπερ της ομάδας μας να αποκρούει το σουτ σφραγίζοντας την καθιερωμένη σε ετήσια βάση εκτός έδρας νίκη στο σάπιο μήλο.

Ακολουθεί την Κυριακή στις 15:00 ο αγώνας απέναντι στον βάζελο στην Τούμπα.

Σε αγώνες άλλων τμημάτων της ΠΑΟΚάρας μας που διεξήχθησαν σήμερα, τα κορίτσια του γυναικείου μπάσκετ διέλυσαν τον ΟΑ Χανίων με 86-56 στο Παλατάκι ενώ το αντρικό πόλο ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 13-6.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!