desktop version
   |  εκτύπωση  |  
Η κανονικότητα επέστρεψε στην Τούμπα και Π.Α.Ο.Κ. - Εγκληματική Οργάνωση 2 – 0
[συντάχθηκε από George στις 19-04-2021, 01:19]

Απόψε επαληθεύθηκε αυτό που έχουμε μάθει από παιδιά, ότι ο πιο εύκολος άσος στο ναό της Τούμπας είναι αυτός απέναντι στην ομάδα της Τρούμπας με το 2-0 να σφραγίζει την εικόνα του αγώνα χάρη στις δύο γκολάρες του Ζίφκοβιτς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ανοιχτό και άναρχο ποδόσφαιρο γεγονός που πιθανώς να οφείλεται και στις αλλαγές σχηματισμών των δύο ομάδων. Η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 15′ όταν ο Αουγκούστο έπιασε καλό σουτ που έφυγε ελάχιστα έξω από τα δοκάρια του Σα. Στο 20′, μετά από λάθος του Σβαμπ, το σουτ του Μπρουμά “έγλειψε” το οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 29’ το σουτ του Μασούρα αποκρούστηκε από τον Πασχαλάκη. Η πιο μεγάλη ευκαιρία για τον Δικέφαλο ήρθε στο 32′ όταν ο Σφιντέρσκι βρήκε μόνο στην περιοχή τον Ζίβκοβιτς, αλλά το πλασέ του τελευταίου απέκρουσε ενστικτωδώς ο Σα με το 0 – 0 να παραμένει ως το τέλος του ημιχρόνου.

Η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48′ απείλησε με σουτ του Ζίβκοβιτς, ενώ ένα λεπτό αργότερα κατάφερε να βρει δίχτυα με τον ίδιο παίκτη όταν ο Σέρβος βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή μετά από κακή απομάκρυνση του Γαβραάμ και με τρομερό άπιαστο σουτ έκανε το 1-0. Δεκατέσσερα λεπτά αργότερα η σεμνή τελετή ουσιαστικά έλαβε τέλος όταν ο Ελ Καντουρί έβγαλε εκπληκτική κάθετη πάσα στον Ζίβκοβιτς ο οποίος πέρασε και τον Σα και πλάσαρε άψογα για το 2-0.

Στη συνέχεια οι απόγονοι του στόλου πήραν την κατοχή και έκαναν δύο μικροευκαιρίες με τον Μασούρα με το ματς να ολοκληρώνεται με το κλασσικό τετ α τετ του Τζόλη στο οποίο ο μικρός αστόχησε απελπιστικά με το 2-0 να είναι το τελικό σκορ του ματς.

Ακολουθεί την Τετάρτη στις 19:30 το ματς με το ερπετό στην σκουληκοφωλιά.

Στο γεγονός του τριημέρου που ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου από τα κορίτσια μας του βόλλεϋ αναφερθήκαμε ξεχωριστά την Παρασκευή ενώ σήμερα το απόγευμα ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. δεν παράτησε δευτερόλεπτο το ματς με τον βάζελο το οποίο στράβωσε από νωρίς και ηττήθηκε τελικά με 74 – 68. Δυστυχώς για άλλη μια χρονιά ο βάζελος ήρθε στο Παλατάκι αντιμετωπίζοντας το ματς σαν τελικό και πήρε μεγάλη διαφορά από την αρχή του ματς παίζοντας σε υψηλό τέμπο. Με Λοβ, Γκρίφιν και Κάρτερ να προσπαθούν ως το τέλος και τον νεαρό Ρούμογλου να κάνει ελπιδοφόρο ντεμπούτο η διαφορά στο τέλος του αγώνα έκλεισε στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα. Τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας, η οποία έχει οριστικά καταταγεί 5η σε ότι αφορά την regular season το εκτός έδρας ματς απέναντι στον Χαρίλαο Τρικούπη τη Μ. Τετάρτη.

Κομβικό διπλό για το τμήμα πόλο του Π.Α.Ο.Κ. το οποίο επικράτησε με 10-8 του Υδραϊκού και τερμάτισε 6ο στην κανονική διάρκεια της σεζόν καπαρώνοντας θέση στα play off όπου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης. Διπλό που το βάζει με καλές προϋποθέσεις στα play off πέτυχε και το γυναικείο μπάσκετ του Π.Α.Ο.Κ. συντρίβοντας με 83-55 τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου. Με νίκη συνέχισε και το χάντμπολ του Δικεφάλου που επικράτησε στην Κέρκυρα κόντρα στον τοπικό Φαίακα με 35-24 ενώ ξεκίνησαν επιτυχημένα τη σεζόν και οι μόνιμες πρωταθλήτριες μας του γυναικείου ποδοσφαίρου οι οποίες νίκησαν με 2-0 την ΑΕΛ.

Μελανό σημείο του τριημέρου η ντροπιαστική ήττα του αντρικού βόλλεϋ από τον Φίλιππο Βέροιας στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ με 3 – 1 (25-19, 25-23, 23-25, 25-23) στην τελευταία ευκαιρία που είχε αυτή η ομάδα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μιας κάκιστης χρονιάς με τραγικό σχεδιασμό ο οποίος αποτυπώνεται στο γεγονός ότι η ομάδα έφερε εντός της σεζόν 3 ξένους πασαδόρους για να αγωνίζεται τελικά βασικός ο 42χρονος και αξιοπρεπέστατος Θάνος Τερζής.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!