desktop version
   |  εκτύπωση  |  
Τι είχες Π.Α.Ο.Κ., τι είχα φέτος και Αστέρας Τρίπολης – Π.Α.Ο.Κ. 1 -1 – Ολοκληρωτική εμφάνιση και νίκη στο μπάσκετ – Π.Α.Ο.Κ. - Περιστέρι 85 -66 – Στον τελικό κυπέλλου τα κορίτσια του βόλλεϋ
[συντάχθηκε από George στις 12-04-2021, 00:07]

Ένα ακόμη φετινό ματς στο οποίο ο Π.Α.Ο.Κ. σπατάλησε μοναδικές ευκαιρίες, έχοντας και 2 δοκάρια και κατάφερε να δεχτεί γκολ αλλά και ευκαιρίες χωρίς ο αντίπαλος του να κάνει ουσιαστικά τελική προσπάθεια ήταν αυτό της Τρίπολης απέναντι στον Αστέρα το οποίο έληξε ισόπαλο με 1 – 1.

Η ομάδα μας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 5ο λεπτό όταν ο Βιεϊρίνια βρήκε τον Σφιντέρσκι, ο τελευταίος έκανε την κίνηση και το πλασέ από κοντά αλλά ο Παπαδόπουλος και το δοκάρι μας στέρησαν με κάποιο μαγικό τρόπο το γκολ, ώσπου στο 12’ ο ανύπαρκτος Αστέρας παραλίγο να σκοράρει όταν μετά από γύρισμα του Ίνγκασον στον Πασχαλάκη ο τελευταίος έκανε κακό κοντρόλ με τα πόδια αλλά τελικά έσωσε με τα χέρια πάνω στη γραμμή. Νέο δοκάρι για τον Δικέφαλο στο 22′ όταν μετά από συνδυασμό και σέντρα του Τζόλη ο Σφιντέρσκι και πάλι πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Τζόλη να απειλήσει με κοντινό σουτ στη γωνία που αποκρούστηκε από τον Παπαδόπουλο με τον ρυθμό να πέφτει στη συνέχεια και να μη δημιουργούνται σπουδαίες φάσεις με συνέπεια το 0 – 0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Έντεκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Π.Α.Ο.Κ. και ο Σφιντέρσκι βρήκαν τον γκολ που δικαιούταν καθώς ο Πολωνός βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή όπου τροφοδοτήθηκε χαμηλά από τον Αουγκούστο και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι αρχικά και στα δίχτυα τελικά των γηπεδούχων γράφοντας το 0-1. Εννέα λεπτά όμως αργότερα, δεχτήκαμε την ισοφάριση σε μια ανύποπτη φάση όταν ο Ουάρντα πήγε να διώξει με τάκλιν, η μπάλα βρήκε στα πόδια του Μουνάφο και κατέληξε στην γωνία της εστίας του Π.Α.Ο.Κ. σημειώνοντας το 1-1.

Στη συνέχεια η ομάδα μας έπαιξε τον Αστέρα στο μισό γήπεδο χωρίς όμως να δημιουργεί μεγάλο αριθμό ευκαιριών με τις πιο αξιόλογες μια κεφαλιά του Σφιντέρσκι στο 92’ την οποία μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος και άλλη μια κεφαλιά του Κρέσπο στο 94’ που έφυγε άουτ με το 1-1 να αποτελεί το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας το ματς απέναντι στην Εγκληματική Οργάνωση στην Τούμπα την επόμενη Κυριακή στις 19:30.

Την ίδια ώρα, (μιας και ο Π.Α.Ο.Κ. είναι η μόνη ομάδα που δεν μπορεί να πετύχει το αυτονόητο, να μην παίζουν ταυτόχρονα ποδόσφαιρο και μπάσκετ), ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. πιάνοντας υψηλά επίπεδα απόδοσης διέλυσε το Περιστέρι με 85-66 καπαρώνοντας την 5η θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Με μεγάλη προσήλωση στην άμυνα από το πρώτο λεπτό, η οποία οδήγησε το Περιστέρι συνολικά σε 21 λάθη, τα 13 από τα οποία στο πρώτο μέρος και πολλούς πρωταγωνιστές στην επίθεση με πρώτο και καλύτερο τον Μπιτς με 17 πόντους (2/3 δίποντα, 3/4 τρίποντα) και στη συνέχεια τους Γκρίφιν και Τέρνερ με άλλους 15 και τον Λοβ με 14 ο Δικέφαλος έκανε έναν υγιεινό περίπατο σε ματς που ξεκίνησε ως το ντέρμπι της 5ης θέσης και με αυτή τη νίκη ουσιαστικά κέρδισε το δικαίωμα της Ευρωπαϊκής του συμμετοχής για την επόμενη περίοδο.

Ακολουθεί την επόμενη Κυριακή στις 17:00 το ματς με τον βάζελο στο Παλατάκι.

Μια μέρα νωρίτερα, ιστορική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΑΟ Θήρας, για τα κορίτσια μας του βόλλεϋ τα οποία επικράτησαν των ερπετών με 3-1 (25-20, 13-25, 25-20, 25-11) σετ.

Λίγο αργότερα η αλλοπρόσαλλη αντρική ομάδα του βόλλεϋ ηττήθηκε με 2-3 (25-14, 20-25, 29-27, 18-25, 12-15) σετ στο Παλατάκι από τον βάζελο.

Ισοπαλία για την ομάδα μας του πόλο εδώ στα Χανιά με 14-14 με τον τοπικό ΝΟ Χανίων ενώ νίκες σημείωσαν οι ομάδες μας του χάντμπολ με τα κορίτσια να επικρατούν της Προσοτσάνης με 35-12 και τους άντρες του Ζαφειράκη Νάουσας με 30-25.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!