desktop version
   |  εκτύπωση  |  
Η σονάτα από την φιλαρμονική της Βιέννης στο 93’ έγραψε το ΑΕΧ – Π.Α.Ο.Κ. 0 – 1 – Στα ημιτελικά του Κυπέλλου τα κορίτσια μας του βόλλεϋ που κέρδισαν 3-0 την Λαμία
[συντάχθηκε από George στις 08-04-2021, 08:00]

Σε ένα ματς που θα περνούσε στην ιστορία ίσως ως ένα από τα πιο αδιάφορα διαχρονικά ήρθε η γκολάρα του Τόμας Μουργκ στο 94’ να το κάνει αξέχαστο και να δώσει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου για 4η φορά τα τελευταία 5 χρόνια στον Π.Α.Ο.Κ. ο οποίος επικράτησε της ΑΕΧ με 1-0 στο ΟΑΚΑ.

Από μια καλή φάση για κάθε ομάδα είχε το πρώτο μέρος σε αυτό το μετριότατο παιχνίδι με την ΑΕΧ να απιελεί στο 26’ όταν ο Ολιβέιρα έκανε ένα δυνατό σουτ από καλή θέση αλλά ο Πασχαλάκης απέκρουσε και τον Τζόλη στο 43′ να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί ένα λάθος του Τσιντώτα σουτάροντας πάνω του με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των 2 ταλαιπωρημένων ψυχολογικά ομάδων.

Και αν το πρώτο ημίχρονο είχε 2 καλές φάσεις, το δεύτερο πιθανώς να μην είχε καμία αξιόλογη μέχρι να φτάσουμε στο 94’ όταν ο Μουργκ, ο οποίος είχε περάσει στο γήπεδο λίγο πριν, με αριστουργηματική απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ακολουθεί την Κυριακή στις 17:15 ο αγώνας με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Λίγο νωρίτερα, τα κορίτσια μας του βόλλεϋ κερδίζοντας με 3-0 την Λαμία πέρασαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο στην Μίκρα τον οάρη με το βλέμμα στον τελικό.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!