desktop version
   |  εκτύπωση  |  
Ποδοσφαιρικό ναυάγιο και πάλι – Βάζελος – Π.Α.Ο.Κ. 3 – 0 – 7 διπλά σε 7 αγώνες των υπόλοιπων τμημάτων της ΠΑΟΚάρας με αυτά του μπάσκετ στη Νίκαια και του βόλλεϋ επί του βάζελου να ξεχωρίζουν
[συντάχθηκε από George στις 05-04-2021, 00:48]

Στο ίδιο έργο θεατές και πάλι. 5 τελικές ο βάζελος, 3 στην εστία, 3 γκολ. 16 τελικές ο Π.Α.Ο.Κ., 2 στην εστία, 0 γκολ με 14 κόρνερ για την ομάδα μας έναντι ενός του Παναθηναϊκού, τελικό σκορ 3-0 υπέρ του βάζελου και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά πλέον.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας εμφανώς καλύτερη του αντιπάλου της να δημιουργεί φάσεις με σουτ που τελευταία στιγμή είτε κόντραραν σε αντίπαλο, είτε με σουτ όπως αυτό του Μουργκ που μπλοκαρίστηκε από τον Διούδη, είτε με τον Σφιντέρσκι να μην μπορεί να κάνει την επαφή για να την στείλει στα δίχτυα με αποτέλεσμα μόλις ο ΠΑΟ ισορρόπησε να βρίσκει και το γκολ με φάση πανομοιότυπη με το προηγούμενο μεταξύ μας ματς. 40άρα μπαλιά Βιγιαφάνες στα αριστερά της άμυνας, ο Μπαμπά σε λάθος θέση, ο Χατζηγιοβάννης σεντράρει με τη μια, ο Πασχαλάκης δεν βγαίνει να μπλοκάρει, ο Ίνγκασον χάνει και πάλι τη μόνη φορά που χρειάστηκε να είναι εκεί τον Μακέντα και το playstation του βάζελου ολοκληρώθηκε με το 1-0 να αποτελεί το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και για 34 λεπτά βιώσαμε το απόλυτο μονότερμα με τον Π.Α.Ο.Κ. να κλείνει τον ΠΑΟ στα καρέ του αλλά να γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνος μόνο στο 66′. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τζόλη, ο Κρέσπο σούταρε εξ επαφής αλλά νικήθηκε από τον Διούδη, ενώ στην επαναφορά το σουτ του Αουγκούστο έφυγε άουτ, ώσπου στο 78’ ο ΠΑΟ πέρασε για πρώτη φορά το κέντρο και 5 παίκτες του Π.Α.Ο.Κ. με αντίπαλο τον εξουθενωμένο αμυντικό χαφ Νιας αποφάσισαν να του κάνουν φάουλ ένα μέτρο έξω από την περιοχή. Το φάουλ το εκτέλεσε ο Βιγιαφάνες κάνοντας το 2-0 με την δεύτερη τελική των γηπεδούχων στο τέρμα με το ναυάγιο να ολοκληρώνεται στο 85′ με την ομάδα μας να δέχεται ένα γκολ στη κόντρα από τον Αϊτόρ, ο οποίος έκανε το 3-0 ολοκληρώνοντας το απόγευμα της απόλυτης ευστοχίας του βάζελου.

Ακολουθεί ο ημιτελικός κυπέλλου με την ΑΕΧ στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη στις 20:00.

Μια μέρα νωρίτερα ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. πετύχαινε ένα ακόμη σπουδαίο διπλό επικρατώντας με 84-83 του Ιωνικού στη Νίκαια σε έναν αγώνα που υποτίθεται γινόταν κεκλεισμένων των θυρών αλλά υπήρχαν 200 άτομα που έβριζαν επί 1,5 ώρα την ομάδα μας εν χορώ. Αυτή η ομάδα είναι ο ορισμός της refuse to lose ομάδας και βγάζει κάθε βδομάδα και άλλους πρωταγωνιστές που την οδηγούν στη νίκη έστω και in extremis. Αρχικά ηγήθηκε της προσπάθειας για το διπλό ο Λαβ που τελείωσε τον αγώνα με 18 πόντους. Στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στις αρχές της 3ης περιόδου με τον Ιωνικό μπροστά με 9 την σκυτάλη πήρε ο Κάρτερ ο οποίος πέτυχε σε μικρό χρονικό διάστημα 18 πόντους με 4/5 τρίποντα και όταν δυστυχώς τραυματίστηκε ανέλαβε ο Μπιτς με 14 πόντους για να ολοκληρώσει το έργο ο Γκρίφιν με 18 πόντους και το μεγάλο τρίποντο 7 δευτερόλεπτα πριν την λήξη που έγραψε το τελικό 84-83 το οποίο σφραγίστηκε με την καλή άμυνα του Κακλαμανάκη πάνω στον Μαυροκεφαλίδη σε ένα ακόμη ματς που ο Π.Α.Ο.Κ. εκτέλεσε 11 λιγότερες βολές από τον αντίπαλο του.

Ακολουθεί την επόμενη Κυριακή στις 17:00 ο τελικός της 5ης θέσης με αντίπαλο το Περιστέρι στο Παλατάκι όπου ελπίζουμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους διαθέσιμους παίκτες καθώς οι τραυματισμοί πλήθαιναν τελευταία.

Επιπλέον, την Παρασκευή η ομάδα βόλλεϋ των ανδρών επικράτησε με 2-3 (25-17, 22-25, 18-25, 25-19, 14-16) του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Αγ. Θωμά παρόλο που αγωνίστηκε ουσιαστικά χωρίς ακραίο με τους Εβάντρο, Κουμεντάκη και Καπετανίδη εκτός λόγω κορωνοϊού και τον Σωτηρίου πλήρως ανέτοιμο για τον ίδιο λόγο με τον κόουτς να επιστρατεύει τον κεντρικό Κανέλλο ως ακραίο γεγονός που κάνει τη νίκη του Δικεφάλου τεράστια.

Ακολουθεί την Τρίτη στις 18:00 ο εντός έδρας αγώνας με αντίπαλο τον Φοίνικα Σύρου με την απορία μας να παραμένει, γιατί εμείς αγωνιζόμαστε με τόσες ελλείψεις ενώ δικαιολογημένα όλη τη χρονιά οι αντίπαλοι με 2 απουσίες δεν αγωνίζονταν.

Αυτή τη νίκη, ακολούθησε η νίκη της ανδρικής ομάδας πόλο με 8-5 επί της ΑΕΧ στην Ηλιούπολη, της γυναικείας ομάδας βόλλεϋ με 3-1 επί της Θέτιδας στη Βούλα η οποία σφράγισε την πρόκριση της στην επόμενη φάση του κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει την Λαμία για να προχωρήσει στα ημιτελικά του θεσμού. Σειρά πήρε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Δικεφάλου η οποία επικράτησε της Δράμας στο «Δ. Κραχτίδης» με 30-29, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής στο κλειστό της Μίκρας η γυναικεία ομάδα χάντμπολ συνέτριψε την ΑΕΣΧ Πυλαίας με 37-13 για να ολοκληρώσει το νικηφόρο τριήμερο των ερασιτεχνικών τμημάτων η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου που επικράτησε των Εσπερίδων Καλλιθέας εκτός έδρας με 66-65.

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!