desktop version
   |  εκτύπωση  |  
Ισορροπημένος Π.Α.Ο.Κ. διέλυσε χάρτινους και Μαυροβουνιοκροάτικα πουλιά – Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΧ 3 – 1
[συντάχθηκε από George στις 22-03-2021, 01:04]

Ο Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος μετά από καιρό άφησε το 3-4-2-1 και το 4-2-3-1 και επέστρεψε στο ισορροπημένο 4-3-3, πάτησε την ΑΕΧ στο πρώτο ημίχρονο και θα είχε καθαρίσει το ματς από το ημίωρο αν τα πουτανόπαιδα από Μαυροβούνιο και Κροατία δεν ακύρωναν το καθαρό γκολ του Σφιντέρσκι για χέρι του Καντουρί που μόνο αυτοί είδαν. Ευτυχώς στο δεύτερο ημίχρονο αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και ο Π.Α.Ο.Κ. επικράτησε με 3-1 των χάρτινων.

Η ομάδα μας ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και μόλις στο τρίτο λεπτό ο Σβαμπ εκτέλεσε το φάουλ, ο Ίνγκασον βρήκε με κεφαλιά τον Ζίβκοβιτς και ο Σέρβος με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Στο 15’ και το 21’ ο Π.Α.Ο.Κ. θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα του αλλά το σουτ του Ζίβκοβιτς αποκρούστηκε και η κεφαλιά του αμαρκάριστου Σβαμπ έφυγε άουτ. Στο 30’ όμως αυτό συνέβη όταν μετά από υπέροχη ομαδική προσπάθεια και γύρισμα του Ελ Καντουρί ο Σφιντέρσκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε από τον Μαυροβούνιο Νταμπάνοβιτς για χέρι - ανακάλυψη του Ελ Καντουρί, απόφαση με την οποία ουσιαστικά κράτησε στο ματς την ανύπαρκτη ΑΕΧ, η οποία βρήκε μάλιστα και το γκολ της ισοφάρισης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, στην μοναδική φορά που πέρασε το κέντρο (all time classic) με τον Ολιβέιρα και με το 1-1 να αποτελεί το σκορ του ημιχρόνου.

Δεκαεπτά δευτερόλεπτα χρειάστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο για να επανέλθει η τάξη όταν μετά από key pass του Σβαμπ και ασίστ του Τζόλη στο σημείο του πέναλτι ο Σφιντέρσκι με άψογο πλασέ έκανε το 2-1.

Στο 52′ ήταν η σειρά του Τζόλη να απειλήσει με σουτ που έφυγε άουτ με τον Π.Α.Ο.Κ. να δίνει χώρο στην αντίπαλο του και να χτυπάει στις αντεπιθέσεις και έτσι στο 69′ έφτασε κοντά στο γκολ αλλά το σουτ του Ελ Καντουρί μετά από νέο ωραίο συνδυασμό απέκρουσε ο Αθανασιάδης και στο 81′ ο Κρμέντσικ θα μπορούσε να τελειώσει το ματς αλλά αστόχησε σουτάροντας μόνος του απέναντι στον Αθανασιάδη. Οκτώ λεπτά αργότερα όμως, ήρθε το τρίτο γκολ για την ομάδα μας όταν ο Κρμέντσικ σε φάση αντεπίθεσης βρήκε κάθετα τον Ζίβκοβιτς και ο Σέρβος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-1 σφραγίζοντας οριστικά τη νίκη με το προαναφερόμενο σκορ.

Ακολουθεί την μεθεπόμενη Κυριακή στις 15:00 το ματς με τον βάζελο στη Λεωφόρο όπου δεν πρέπει να ξανακοιμηθεί ο Θεός.

Υ.Γ.: Για την αγαπημένη συνήθεια των διπλών στο εξοχικό του Αλεξανδρείου με μπαμπάδες Τέρνερ και Κάρτερ τα είπαμε χθες

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!