desktop version
   |  εκτύπωση  |  
Η καθιερωμένη φάπα στον φαποκράτορα της καρδιάς μας έλαβε χώρα και φέτος - Ερπετό - Π.Α.Ο.Κ. 71 - 77
[συντάχθηκε από George στις 20-03-2021, 23:55]

Για έβδομη φορά στα τελευταία 8 παιχνίδια η φάπα στον σβέρκο του φαποκράτορα της καρδιάς μας ακούστηκε από το εξοχικό του Παλέ μέχρι τα Χανιά. Αυτή την φορά αρκούσαν 2 μόλις δεκάλεπτα καλής απόδοσης, το πρώτο και το τέταρτο, για να φτάσουμε στο τελικό 77-71 επί του πελάτη ερπετού. 

Ο Π.Α.Ο.Κ. ξεκίνησε καλύτερα το ματς και έχοντας ως κορυφαίους τους Κακλαμανάκη και Καμπερίδη απέδειξε την ανωτερότητα του από το πρώτο δεκάλεπτο στο παρκέ του Αλεξανδρείου η λήξη του οποίου τον βρήκε προηγούμε με 26-18.

Από το 2ο δεκάλπετο και για 20 λεπτά η αλλαγή στη φιλοσοφία των σφυριγμάτων των πουτάνων με τα γκρι αλλά και η εξαφάνιση της ομάδας μας από το γήπεδο, καθώς σημείωσε μόλις 25 πόντους σε αυτά τα λεπτά, την οδήγησαν στο ισόπαλο ημίχρονο (37-37) αλλά και στο να βρίσκεται πίσω με 10 πόντους στο 30' με 61-51.

Κάπου εκεί όμως, ο Δικέφαλος απέδειξε ότι δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα για το ματς και με μπροστάρηδες τους Τέρνερ (17 πόντοι, οι 12 στην 4η περίοδο) και Κάρτερ (13 πόντοι) κυρίως, σημείωσε 26 πόντους στην τελευταία περίοδο και έφτασε στην ανατροπή και τη νίκη με 77 - 71 στο κρατικό κλειστό γήπεδο που χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα που συμμετέχει χαριστικά στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 παρόλο που εις βάρος της εκκρεμεί σωρεία ban της Fiba.

Το κείμενο δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με κάτι άλλο πέρα από φωτογραφία του νέου μπαμπά της Φαπαναστασίου.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!