desktop version
   |  εκτύπωση  |  
Όλος ο Π.Α.Ο.Κ. της σεζόν 2020-21 συμπυκνωμένος σε 90 λεπτά και ΠΑΟ – Π.Α.Ο.Κ. 2 – 1 – Αδίκησαν τον εαυτό τους μπάσκετ και βόλλεϋ
[συντάχθηκε από George στις 15-03-2021, 03:24]

Ο αφελής για άλλη μια φορά Π.Α.Ο.Κ., χωρίς να έχει στο μυαλό του ότι σήμερα έπαιζε για δύο αποτελέσματα, κατέβηκε στην Λεωφόρο παίζοντας μονότερμα τον βάζελο για 40 λεπτά, δεν σκόραρε και στην πρώτη φορά που πέρασε το κέντρο ο αντίπαλος του άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια διαχειρίστηκε το ματς εξίσου αφελώς κόβοντας την ομάδα στα δύο και ηττήθηκε με 2-1 σε ένα ακόμα ματς στο οποίο σίγουρα βάσει εικόνας στο γήπεδο δεν άξιζε να χάσει.

Ο Π.Α.Ο.Κ. άσκησε πίεση στον αντίπαλό του από το πρώτο λεπτό και έψαξε το γκολ με την πρώτη σπουδαία ευκαιρία να έρχεται στο 16′ όταν ο Σβαμπ σέντραρε από αριστερά αλλά ο Ζίβκοβιτς ανενόχλητος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ. Και πάλι ο Σέρβος στο 26′ συνέκλινε προς τον άξονα και έπιασε ένα καλό σουτ που έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια ενώ ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Κρέσπο στο 30′, όταν μετά από κούρσα που έκανε από την άμυνα με την μπάλα στα πόδια σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ώσπου στο 39’, όταν κόντρα στη ροή του αγώνα ο Χατζηγιοβάνης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μακέντα νίκησε στον αέρα τον Ίνγκασον και με κεφαλιά έγραψε το 1-0 το οποίο έμελε να είναι και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν καλύτερος και πάλι αλλά περισσότερος φλύαρος μέχρι να κοπεί εντελώς στα δύο με την αλλαγή του συστήματος σε 4-4-2 με αποτέλεσμα στο 82′ ο βάζελος να καταφέρει να διπλασιάσει τα τέρματα του, όταν σε αντεπίθεση του ο Ζίβκοβιτς αρχικά απέκρουσε το σουτ του Καρλίτος αλλά στην επαναφορά ο Ιωαννίδης έκανε το 2-0. Ένα λεπτό αργότερα πάντως, ο Π.Α.Ο.Κ. πέτυχε αυτό που έπρεπε να είχε κάνει πολύ νωρίτερα, σκόραρε δηλαδή, όταν ο Σφιντέρσκι γύρισε στον Κρμέντσικ και ο Τσέχος σε άδεια εστία έκανε το 2-1, το οποίο αποτέλεσε το τελικό αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα χωρίς η ομάδα μας να γίνει περαιτέρω επικίνδυνη.

Μια μέρα νωρίτερα ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. αυτοκτονούσε στο Παλατάκι μη μπορώντας να διαχειριστεί προβάδισμα 3 πόντων 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ματς με την ΑΕΧ με αποτέλεσμα γνωρίσει την ήττα στην παράταση με 87 – 85.

Η ομάδα μας κυνηγούσε σχεδόν σε όλο το ματς τους κλασσικά 8 παίκτες της ΑΕΧ στο παρκέ και όταν έφτασε να προηγείται με 3 πόντους 30 δευτερόλεπτα πριν την λήξη δεν έκανε φάουλ με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί και να ηττηθεί στην παράταση με 87-85 παρά την τιτάνια προσπάθεια των Κάρτερ που σημείωσε 27 πόντους με 6 τρίποντα, του Γκρίφιν των 18 πόντων και των 7 ασιστ και του Κακλαμανάκη των 15 πόντων.

Ακολουθεί το Σάββατο στις 20:00 το εκτός έδρας ματς απέναντι στον φαποκράτορα της καρδιάς μας.

Τέλος, την ίδια ώρα με τον ποδοσφαιρικό Π.Α.Ο.Κ. ο επιτέλους κανονικός πετοσφαιρικός Π.Α.Ο.Κ. πάλευε στα ίσια τον γαύρο στο Ρέντη και έπεφτε μαχόμενος με 3-2 (25-16, 21-25, 20-25, 25-21,17-15) στα σετ ενώ είχε γυρίσει το ματς σε 2-1 παρόλο που είχε χάσει το πρώτο σετ.

Ακολουθεί την επόμενη Παρασκευή στις 20:00 το τελευταίο ματς της regular season με την Κηφισιά στο Παλατάκι.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!