desktop version
   |  εκτύπωση  |  
Ομάδα χωρίς υγεία, παίζει με την υγεία μας – Π.Α.Ο.Κ – Γαύρος Οσίας Ξένης 2 – 2 – Ομάδα με υγεία νίκησε και τους χαϊδεμένους της Μασονίας – Π.Α.Ο.Κ. - Προμηθέας 81 – 78
[συντάχθηκε από George στις 08-03-2021, 01:41]

Για ακόμα μια φορά η ομάδα μας παρουσιάστηκε χωρίς αρχή, μέση και τέλος και αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ κατά την προσφιλή της συνήθεια, με 0-2 αυτή τη φορά, ισοφάρισε το παράρτημα του γαύρου στην πόλη σε 2 – 2 στα τελευταία λεπτά.

Παραδόξως ο γαύρος Οσίας Ξένης μπήκε καλύτερα από τον Π.Α.Ο.Κ. στην Τούμπα και η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 17′ με δυνατό σουτ του Γκάμα που απέκρουσε δύσκολα ο Ζίβκοβιτς. Στο 26′ όμως, το νέο μακρινό σουτ του Γκάμα αποκρούστηκε ασθενώς από τον Ζίβκοβιτς με τη μπάλα να φτάνει στον Μαντσίνι που έστρωσε στον Μπερτόγλιο για το 0-1. Στο 33′ ήρθε η πρώτη αντίδραση για την ομάδα μας όταν ο Σβαμπ βρήκε τον Κρμέντσικ αλλά ο τελευταίος ανενόχλητος έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής. Ο Τσέχος έκανε ωραία ενέργεια και στο 39′ και ξέφυγε από τους αντιπάλους του αλλά γύρισε την μπάλα σε λάθος χώρο με την ευκαιρία να πηγαίνει χαμένη και το ημίχρονο να τελειώνει με 0 – 1.

Με την ομάδα μας να παίζει για πρώτη φορά με 4-4-2 από τόσο νωρίς (μόνο το ορθολογικό 4-3-3 δεν έχει παίξει ακόμα) ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ψάχνοντας την ισοφάριση που δεν ήρθε καθώς το σουτ του Ουάρντα στο 49′ αποκρούστηκε από τον Μπουσέ και η εκτέλεση φάουλ του Ζίβκοβιτς στο 54′ κατέληξε άουτ. Στη συνέχεια το ερπετό ισορρόπησε το ματς και στο 69’ ο Μαντσίνι έκλεψε με ξεκάθαρο φάουλ τη μπάλα από τον Τσιγγάρα και βγαίνοντας 4 με 2, μιας και οι χαφ μας ακόμα επιστρέφουν, μετά από περιπετειώδη φάση σημειώθηκε το 0 – 2 με σκόρερ τον Μάνο. Αφού σουτ του Βαρέλα αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τον Δεληζήση στο 82’ ο Βιερίνια αποσοβεί το γκολ σε σουτ του Μάνου στο 87’ π Ίνγκασον μειώνει σε 1-2 με άψογο τελείωμα από θέση φορ. Ο Δικέφαλος συνέχισε τα γεμίσματα και στο 93’ και πάλι ο Ίνγκασον πρόλαβε τον Μπουσέ παίρνοντας την κεφαλιά δεχόμενος χτύπημα από τον γκολκίπερ και το πέναλτι που ορθώς υπέδειξε ο Πολωνός ρέφερι εκτέλεσε εύστοχα ο Βιερίνια γράφοντας το 2-2 το οποίο αποτέλεσε και το τελικό σκορ του αποψινού ματς.

Ακολουθεί την επόμενη Κυριακή στις 19:00 η αναμέτρηση απέναντι στον βάζελο στην Αθήνα.

Μια μέρα νωρίτερα ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. που σφύζει από υγεία και από πάθος κέρδισε τον χαϊδεμένο της Μασονίας, Προμηθέα, πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 81 – 78.

Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο ο Δικέφαλος κυριάρχησε σε όλο τον αγώνα και έχοντας για κορυφαίο τον Τέρνερ με 28 πόντους και άξιους συμπαραστάτες τον Κακλαμανάκη των 15 πόντων και των 9 ριμπάουντ αλλά και τον Γκρίφιν των 11 πόντων, 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ έφτασε πανάξια στη νίκη απέναντι στην ομάδα του ταβερνιάρη Γιατρά η οποία ελπίζουμε αυτή την φορά να τήρησε το ιατρικό πρωτόκολλο.

Ακολουθεί το Σάββατο στις 17:00 η αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΧ του κομπλεξικού Λιάκου στο Παλατάκι.

Τέλος, την Παρασκευή, ο πετοσφαιρικός Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος την Πέμπτη παίζει το στοιχειωμένο ματς με τον Φοίνικα στη Σύρο, κέρδισε με 3-1 (25-22, 22-25, 25-21, 25-16) στο Παλατάκι τον Φίλιππο Βέροιας.

 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!