desktop version
   |  εκτύπωση  |  
Στο ίδιο έργο θεατές, ήττα σε ματς μαγική εικόνα με τον αντίπαλο να περνάει το κέντρο δύο φορές και Αστέρας Τρίπολης – Π.Α.Ο.Κ. 2 – 1
[συντάχθηκε από George στις 28-02-2021, 01:05]

Στο ίδιο έργο θεατές και απόψε σε ένα ματς που θα μπορούσε να είναι η περίληψη όλης της φετινής χρονιάς ως τώρα για τον Π.Α.Ο.Κ. που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 στο ημίχρονο δεχόμενος γκολ στη μοναδική ευκαιρία του αντιπάλου κι ενώ το σκορ θα μπορούσε να είναι 0-3, δέχτηκε γκολ και στη δεύτερη φορά που πέρασε ο Αστέρας το κέντρο από βολέ τερματοφύλακα και τελικά ηττήθηκε με 2-1 στην Τρίπολη.

Το ματς ξεκίνησε με την ομάδα μας καλύτερη και με τον βοηθό διαιτητή και τον Ολλανδό VARιστα (ίδια εθνικότητα με αυτόν που έπαιξε στην σκουληκοφωλιά όλως τυχαίως) να ακυρώνουν ως off side το γκολ του Κρμέντσικ από αυτό το πλάνο της ΥΕΝΕΔ, συγγνώμη της Νόβα ήθελα να πω, που βλέπετε παρακάτω.

Αν κάποιος βλέπει σε αυτό το τραβηγμένο από την Σελήνη πλάνο, την στιγμή που εξετάζεται η φάση η μπάλα να φεύγει από τα πόδια του Ζίβκοβιτς να μας το πει κι εμάς που βλέπουμε να την έχει στην κατοχή του. Ακολούθησε μια κεφαλιά του Μπαράλες στο 26′ που μπλόκαρε εύκολα ο Ζίβκοβιτς, ενώ στο 31′ ο Μουργκ εκτέλεσε φάουλ με τον Τσιφτσή να διώχνει στη γωνιά του. Στο 34′ το δυνατό σουτ του Ουάρντα βρήκε στο δοκάρι και έφυγε άουτ για να φτάσουμε στο 37′ όταν ο Σίτο βρέθηκε μόνος εντός περιοχής και με απευθείας σουτ στην κίνηση μετά από άψογη σέντρα 35 μέτρων έκανε το 1-0 σκοράροντας για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ελλάδα γιατί Π.Α.Ο.Κ. είσαι. Ο Δικέφαλος προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και αφού ο Κρμέντσικ δεν κατάφερε με προβολή να ισοφαρίσει στο 39′ στη συνέχεια της φάσης το σουτ σουτ του Ουάρντα αποκρούστηκε ξανά από τον Τσιφτσή γιατί βλέπεις οι αντίπαλοι τερματοφύλακες έχουν ένα παράξενο χούι να αποκρούουν και κανένα σουτ σε αντίθεση με τους δικούς μας που ότι πάει μέσα γράφει με το 1-0 να αποτελεί το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Π.Α.Ο.Κ. να κυριαρχεί αλλά στην πρώτη τελική του Αστέρα στο 54′, από βολέ του τερματοφύλακα και κεφαλιά του Μπαράλες που κέρδισε τον Βαρέλα, ο Λουίς Φερνάντες νίκησε επίσης τον Μιχαηλίδη και βγήκε τετ α τετ με τον Ζίβκοβιτς κάνοντας με πλασέ το 2-0 φυσικά καθώς τερματοφύλακας του Π.Α.Ο.Κ. και απόκρουση είναι δύο έννοιες που έχουν να συναντηθούν μερικές εβδομάδες. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς βρήκε δίχτυα στο 84′ με προσωπική ενέργεια και σουτ με το αριστερό, κάνοντας το 2-1 για να φτάσουμε στο 90’ όταν ο Κρμέντσικ, μόνος ανενόχλητος από το ύψος της μικρής περιοχής κατάφερε να αστοχήσει στην κεφαλιά με το 2-1 να παραμένει μέχρι το φινάλε.

Ακολουθεί την Τετάρτη στις 18:00 ο επαναληπτικός προημιτελικός Κυπέλλου του 5-2 με την Λαμία στην ομώνυμη πόλη.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!