desktop version
   |  εκτύπωση  |  
Ντόρτια ήρεμα, όμορφα κι απλά - Π.Α.Ο.Κ. - Λαμία 4 - 0 - Ανάμικτα συναισθήματα και αποτελέσματα στα τμήματα του Ερασιτέχνη
[συντάχθηκε από George στις 22-02-2021, 00:47]

Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα ο Π.Α.Ο.Κ. έφτασε σε άνετη επικράτηση επί της Λαμίας με 4-0 στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ομάδα μας κυριάρχησε από την αρχή του αγώνα και βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα στο 18ο λεπτό όταν ο Τζόλης ήταν αυτός που πάσαρε στον Μπάμπα και ο τελευταίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0 σκοράροντας στο ντεμπούτο του. 

Σβαμπ, Τζόλης, Ουάρντα, Ροντρίγκο και Ζίβκοβιτς δοκίμασαν με σουτ στη συνέχεια να παραβιάσουν ανεπιτυχώς την αντίπαλη εστία, ενώ η πιο σπουδαία ευκαιρία σπαταλήθηκε στο 41′ με το πλασέ του Κρμέντσικ να αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Κατσίκα με το 1-0 να αποτελεί το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με δυο γρήγορα γκολ για τον Δικέφαλο. Στο 48′ μετά από υπέροχη κάθετη πάσα του Ζίβκοβιτς, ο Τζόλης με σουτ έκανε το 2-0 για τον Π.Α.Ο.Κ. ενώ στο 51′ μετά από ωραία προσπάθεια και πάσα του Ροντρίγκο, ο οποίος είχε τροφοδοτηθεί από τον Σβαμπ, ο Ουάρντα σημείωσε το 3-0 με σουτ εντός περιοχής.  Στο 56′ ο Λάμπρου που μόλις είχε περάσει στη  θέση του τραυματία Τζόλη, στον οποίο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση, λίγο έλειψε να βρει δίχτυα με το σουτ του να αποκρούεται από τον Κατσίκα.  Στο 64′ ο Ζίβκοβιτς είχε δοκάρι σε μονοκόμματο σουτ, αλλά ένα λεπτό αργότερα, με νέο σουτ-βολίδα, μετά από τακουνάκι του Σφιντέρσκι, ο Σέρβος έκανε το 4-0 με τελευταία καλή φάση για την ομάδα μας και το παιχνίδι γενικότερα  στο 85′ όταν το τακουνάκι του Σφιντέρσκι απέκρουσε ο Κατσίκας και το σουτ του Λάμπρου έφυγε άουτ με το 4-0 να  παραμένει μέχρι το φινάλε ως το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ακολουθεί το Σάββατο στις 19:30 το σημαντικό εκτός έδρας ματς αποδείξεων με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Λίγη ώρα αργότερα, ο πετοσφαιρικός Π.Α.Ο.Κ. απώλεσε και τις τελευταίες του ελπίδες για κάτι κάλο στο φετινό πρωτάθλημα δωρίζοντας ουσιαστικά τη νίκη στον βάζελο στο Παλατάκι καθώς ενώ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-1 σετ ηττήθηκε με 2-3 (19-25, 25-21, 25-16, 18-25, 7-15). Επί χρόνια το τμήμα χαρακτηρίζεται από τον κακό προγραμματισμό του τον οποίο συνήθως φρόντιζε να διορθώνει τον Γενάρη, φέτος όμως συνέβη το αδιανόητο καθώς μετά από 2 αλλαγές ξένων πασαδόρων φτάσαμε ο τρίτος που ήρθε να είναι αλλαγή ενός άπειρου παιδιού που φυσικά δεν ευθύνεται σε τίποτα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μας το Σάββατο στις 20:00 στην Κηφισιά με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι για τα κορίτσια μας του χάντμπολ με μια νίκη και μια ήττα από την Μάλαγα στην προημιτελική φάση του EHF Cup και νίκη για τα κορίτσια μας του βόλλεϋ με 3-0 (25-14, 25-17, 25-16) επί του Πορφύρα στη Μίκρα συνέθεσαν το παζλ της δράσης των τμημάτων του Π.Α.Ο.Κ. μας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Υ.Γ.: Το σκατό έφτασε στην κάλτσα του Λευτεράκη και των μελών της Επιτροπής που αυτός έστησε για να στήσουν τον Π.Α.Ο.Κ. και το παλικάρι τρέχει και δεν φτάνει για να σώσει τον κουμπάρο, το αρκούδι, την ψεκασμένη και τον καθηγητή - ξενοδόχο μέσω φωτογραφικής ρύθμισης που προσπαθεί να περάσει σε Νομοσχέδιο ώστε οι εκλεκτοί του. Ελπίζουμε η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. να έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε οι σκευωροί ίσως του μεγαλύτερου αθλητικού σκανδάλου αυτού του τόπου να λογοδοτήσουν. 

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!