desktop version
   |  εκτύπωση  |  
Διπλό με σωστή μεθοδολογία και νοοτροπία – ΠΑΣ Γιάννινα – Π.Α.Ο.Κ. 0 – 2
[συντάχθηκε από George στις 15-02-2021, 22:47]

Ο Π.Α.Ο.Κ. παίζοντας ισορροπημένο ποδόσφαιρο δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο από τον ΠΑΣ Γιάννινα και έχοντας τα ηνία του αγώνα βρήκε δύο τέρματα για να σβήσει ήσυχα ένα ματς το οποίο θα μπορούσε να κερδίσει και με μεγαλύτερο σκορ από το 2-0 της τελικής επικράτησης.

Η ομάδα μας κυριάρχησε εξ αρχής στον αγωνιστικό χώρο του Περιστερίου όπου διεξήχθη το ματς και στο 4’ το σουτ του Τζόλη μέσα από την περιοχή κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Λοντιγκίν για να φτάσουμε στο 20’ όταν ο Οικονομόπουλος έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι, αλλά ο Βιεϊρίνια που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 26′ ο Ουάρντα απείλησε με μια σέντρα σουτ που έδιωξε τελικά ο Λοντίγκιν, ενώ στο 36′ το σουτ του Σβαμπ έφυγε άουτ και στο 45’ η προβολη του Κρμέντσικ κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ του ΠΑΣ με το τέλος του πρώτου μέρους να βρίσκει τις δυο ομάδες ισόπαλες με 0-0.

Η ασφυκτική πίεση του Δικεφάλου δικαιώθηκε στο 56’ όταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με την κλασική του κίνηση και όμορφο πλασέ έγραψε το 0-1. Στο 60’ ο Οικονομόπουλος ανέτρεψε τον Τζόλη εντός περιοχής και το πέναλτι αυτή τη φορά εκτέλεσε ο Σβαμπ κάνοντας το 0-2 για τον Π.Α.Ο.Κ. με τον Τζόλη να νικιέται σε τετ α τετ από τον Λοντίγκιν στο 65’ και με το 0-2 να αποτελεί το τελικό σκορ της αποψινής αναμέτρησης.

Ακολουθεί την Κυριακή στις 15:00 η αναμέτρηση απέναντι στην Λαμία στην Τούμπα.

Τρεις μέρες νωρίτερα, ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. έδωσε ότι είχε και δεν είχε ενσαρκώνοντας στο παρκέ το δόγμα του ΠΑΟΚτσή και έπεσε μαχόμενος στην παράταση του Προμηθέα στον ημιτελικό Κυπέλλου με 76 – 69 σε ένα ματς που υπάρχουν έντονες σκιές για παραβίαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου από το χαϊδεμένο παιδί της ΕΟΚ καθώς φυσικά και η διαχρονική κάκιστη αντιμετώπιση από τη διαιτησία. Παράπονο δεν υπάρχει από κανένα παίκτη καθώς όλοι αφήσαν την ψυχή τους στο γήπεδο με προεξέχοντες τους Λοβ και Γκρίφιν πλην του Τέρνερ, που αν είχε την ελάχιστη ευστοχία στα ελεύθερα σουτ που πήρε, το ματς θα είχε άλλον νικητή.

Περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Μήτρου – Λονγκ και στήριξη από όλους στον μεγάλο στόχο της χρονιάς που είναι η κάλυψη της Α.Μ.Κ. της ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

Σχόλια γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται!